14 Şubat 2011 Pazartesi

GÜNEŞ VE MARTILAR....


İsteklerimiz hiç bitmiyor.Bir kar yağsın istiyoruz bir güneş açsın istiyoruz bir denize girelim istiyoruz .Neyseki 4 mevsimi birden yaşayabildiğimiz bir ülkedeyiz.Her mevsimin ayrı ayrı güzelliğini görebiliyoruz.Geçen hafta karlarda yuvarlanmıştık bu hafta güneşte çimenlerde yuvarlandık.
Sabah uyandı bira zaman geçtükten sonra ablam nerde diye sordu.O haftaiçi zannediyordu. Bizim işe gitmemizi bekliyordu.Kızım bugün iş yok evde birlikte vakit geçircez diyince yüzündeki şaşkınlıkla mutluluk arasında bir ifade oluştu.Kahvaltımızı yaptık kendimizi doğru parka sahile attık.Güneş çok güzeldi.Üşüyen kemiklerimizi içine işliyordu sanki.Beni unutmayın der gibi gözlerimizin içine giriyordu.Sahilde martıların sesine kulak verdik onların yanına gittik.Simitçi amcadan bir simit aldık ve doğruuuuu martılara.Martı çığlıkları bir yandan Durunun çığlıkları dinlendiriyordu bizi.
Martıları da doyurduktan snra parka.Kaydırak salıncak biraz jimnastik derken karnımız acıktı bir banka oturduk ve evden getirdiğim çorbayla bir güzel doyurduk karnımızı.Bir ses geliyor bir baktık hasan mert .Onunla da bir güzel çimenlerde boğuştuktan sonra artık enerjimiz bitmişti.Eve giderken uyuyakaldık ve bir güzel uyuduk.
















 
 
 
 
 
 
 
 






Pazar günü de ananemiz dedemiz geldi hep beraber evde yemek yedikten sonra sahilde bir çay içtik ve haftasonumuzuda böyle birlikte bitirdik.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...