15 Şubat 2011 Salı

BARBİE....


Herkesin çocukluk yıllarında 1 tane de olsa vardır Barbie si.O uzun saçları düzgün vücudu şatafatlı kıyafetleri cezbetmiştir hep bizi.Belki de hep öyle olacakmışız gibi hayal kurmuşuzdur.Parti yapmışızdır onlara Ken le beraber dans ettrimişizdir.Saçlarını örmüşüzdür yemek yedirmşizdir alışveriş yaptırmışızdır.Ama illaki oynamışızdır barbielerle.
Bizimkinin favorisi uzun zamandan beri.Oyuncakçıya gittiğimizde ondan ondan var diyip buluyor onda olmayanı, atıyoruz sepete.Güzel de oynuyoruz ama.Özellikle kabarık etekliler gelinlikliler daha çok hoşumuza gidiyor.
Diziyoruz hepsini seyrediyoruz uzaktan hepsi bir arada daha da güzel oluyorlar.Kız çocuk olmanın güzelliklerini birkez daha görüyoruz.
Bu barbieler meslekli barbilermeslekleri tanıyoruz aynı zamanda.Veteriner olan var diş hekimi olan var pizzacı olan var doktor olan var.Arada kokoşlar da var tabi parti gysili olanlar köpek gezdirenler bisiklete binenler falan filan uzayıp gidiyor bizede oynaması kalıyor.Yalan söylemiyim benim de hoşuma gitmiyor değil barbieler......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...