22 Haziran 2009 Pazartesi

DURU BALIKESİR YOLLARINDA....

Duru doğduğundan beri araba tepelerinde geziniyor.Bir zonguldak bir ankara bir bartın derken en uzun yolculuğumuzda geldi çattı.Balıkesire cihangir dayımız için kız istemye gidip nişan yapıcaz.Yolumuz uzun olduğundan ananemiz güzel bir yolluk hazırlamış güzel biyerde durup karnımızı doyuralım diye.

Hava baktık baya sıcaklıyor hemen duruya şortunu giydirdim ve oturttum araba koltuğuna duru okadar memnun olmuştuki bu şort olayından bizde böylelikle şort sezonunu açmış bulunduk....
Kahvaltımızıda ettikten sonra yolmuza devamettik ilk önce kendimize kalacak bir yer bulduk ve akşam için hazırlanmaya başladık.Ben duruya pembe bir elbise almıştım o aşkam giymesi için hepimiz hazırlandıktan sonra nişanın yapılacağı yere gittik .
Tabiki durunun saat ilerlediği için uykusu geldi ve mzımızlanmaya başladı ama birtürlü uyumuyordu.Bizde salonda annemin kucağına verdik duruyu . Etraftaki sesler ışıkalr durunun çokilgisini çekmişti ve heryeri inceliyordu.öyle böle derken nişanı da bitrdik.


Zonguldaka dönerken babamın çiçek sevdası bizi yalovada duraklattı iyiki de durduk çiçekler harşkaydı renkler süperdi tabi bizde böyle bir ortam bulmuşken fotoğraf çektirmezsek olmazdı duru hanım yine babasıyla pozlarda....


Duru artık yorgun düşmüştü ve arabada uyuyakalmışltı ve dönüş yolunda uzun birsüre uyudu....
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...