28 Mart 2009 Cumartesi

Duru nun doğduğu gün ikinci süpriz....



Hiç bir insan için mutluluk hiç mi hiç uzakta değil çok uzakta olsa bile eğer sana o mutluluk değiyorsa eğer gerçekten seninse sen zaten mutlusundur.Duru 1 günlük olmuştu sabah kalktık annem,ben,gülcem kahvaltı için muratı bekliyoduk.Benimkisine de kahvaltı denirse 3 bisküvi 1 çay ama bana o bisküviler kebap gibi gelmişti:)sonra babam gelcekti zonguldakta yoldan kapı aralandı biz babam zannediyduk bir baktım benim süper arkadaşlarım dostlarım gelmiş gözlerime inanamamıştım o kadarmutlu olmuştumki şimdi olduğu gibi gözlerimden süzülen yaşlar anlatır mutluluğumu.Benim için istanbuldn gecenin bir yarısı kalkıp gelmişler hastanenin cafesinde sabahlamışlardı. Ceren,Atakan(oşimdi asker),okan,kadir,gelemeseler bile emel ve eray sizleri çok seviyorum iyiki varsınız duru da sizler gibi dayı ve teyzeleri olduğu için çok ama çok şanslı.

Şunların haline bakın nasıl da güzel uyuyolar.Canlarım benim sizde artık biran önce evleninde Duru ya arkadaş gelsin olmuyo böle:)

1 yorum:

  1. ücretsiz VÜCUT YAĞ ORANINIZI ÖLÇMEK . ve sizi sağlıklı beslenme konularında bilgiler vermek üzere ofisimize bekliyoruz. ADRES.müftü mah.erdemir cad. no.130 kat.1 (ist. yolayrımı telekom üstü) tel 312 27 37.gsm.0535 634 40 70

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...