19 Nisan 2013 Cuma

BİRAZ TATİL BİRAZ TİCARET...

                                              Minnoşun bile yaka kartı vardı yerim ben onu....

Az ordan az burdan.. selçuk ecza deposunun satış etkinliği vardı.Antal yada gitmesek olur mu olmaz tabi.Biraz ticaret yapalım biraz da hava değişikliği olsun dedik ve gittik Antal yaya Çocukalrı soracak olursanız .Ahmet Arın emdiği için onu almak durumundaydım.Duru hnımı ise günler öncesinden aşılamaya başladım.Biz toplantıya gidicez sen de ananen de 3 gün kalıcaksın Ahmet Arını da Melek Teyzesine bırakıcaz dedik.Üzülmesin diye.Paşayla beraber ilk tatilimiz olacaktı.Paşa bizi çok üzmedi.Uçağı da emerek atlattık.Bir de paranox yaptık.Kulaklar şişmesin diye.Duru da da öyle yapardık:)
İndiğimizde beklediğimiz kadar sıcak değildi Antalya .Akşam inmiştik çünkü.Ertesi sabah bizi güzel bir güneş uyandırdı.Merhaba yaz dedik.Kahvaltımızı yaptık güneşte biraz kemiklerimizi ısıttık.Biraz alışveriş yaptık.Biraz dinlendik.Yani tatil ve alışveriş çok güzel geldi Antalya tam mevsimindeydi.Biz de onun tadını çıkardık.Teşekkürler selçuk ecza deposu:)))
 Tatilin tek kötü yanı kızımı çok özledim.Geldiğimde o da beni çok özlemiş birbirimize uzun bir süre sarıldık.Ve onu kocaman tebrik ettim çünkü bir kere bile huysuzluk çıkarmamış.Aferin benim güzel kuzuma....


                                 Çam ağaçlarının altında oksijennnn alırken ve güneşi depolarken....



                                    Biz alışveriş yaparken Ahmet Arın da reklamlarla ilgileniyordu:))))

                          Çimenleri elleyemese de parkta çocuklarla beraber olmak çok hoşuna gitti.....

2 yorum:

  1. Aaaa keske onceden haberlesebilseydik. Biz de gecen hafta oradaydik. Ne guzel olurdu satış etkinliğinde blogger buluşması yapardık :) hatta ben de daha yeni yazdım bloğumda. Biz rixos'taydik gerçi siz hangisindeydiniz. Ben her iki kızı bıraktım. Biz de çok özlemiş olarak geldik. Ve okadar çok cocuk vardı ki keske ben de getirseydim dedim.

    YanıtlaSil
  2. Evet gerçekten süper olurdu.Biz martı myra da kaldık.Sizin blogu okudum siz epey bir gezmişiniz.Çocuklar olmayınca rahat oluyo özlem başka tabi.Seneye de gidersem ben ikisinide bırakmayı düşünüyorum bakalım :)))Belki o zaman görüşürüz veya yolunuz buralara düşerse de beklerim.....

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...