11 Mart 2013 Pazartesi

HAYALLERİME DOKUNUYORUM....

HAYALLERİME DOKUNUYORUM MİNİBANK KUKLA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR.
"minikler kendi kahramanlarını yaratıyor"

Merkezimiz üyesi Rıdvan Pars, Garanti Bankası’nın sponsorluğunda Hayallerime Dokunuyorum adlı projeyi gerçekleştiriyor. Proje; Yurdumuzu il il gezerek gerçekleştirilecek. Her yıl bir ilde 4 ay boyunca sürecek kukla atölyeleri ile başlayan projenin ilk uygulaması Ankara’da gerçekleştiriliyor. 80 anaokulunda, 3000 çocukla atölye çalışmaları yapılacak.

Kukla atölyelerinde, çocuklar, kukla sanatçısı Rıdvan Pars yönetiminde hayallerini farklı karakterlere dönüştürecek çalışmalar yaptırılacak. Çocuklar Atölyeler dışında evlerinde de hayallerine dokunurken kendi kahramanına can verecek. Hayaller ağaç ,kumaş ve diğer doğal malzemelerle ete ,kemiğe bürünecek ve canlanacak. Kukla yapım malzemeleri kursiyerlere ücretsiz verilecek. Atölye çalışmaları sonunda başarılı olan üç çocuğa hediyeler verilecek. Ayrıca en iyi kuklayı yapan sekiz çocuk çalıştırılarak kuklalarıyla gösteri yaptırılacaklar.






Bu aktiviteye bizim kreş de katıldı.İlk başta verilen ham kuklaları biz çocukların isteklerine göre süsledik püsledik giydirdik.Bizim kuklamız gelin oldu.Ananemizin de yardımıyla gelinlik diktik.Saç yaptık derken güzel laz gelini Ayşe yi yarattık.Herkes elinden geldiğince yapmış .Haftasonu bunun sonucu vardı Zonguldak dedeman otelde seçilen çocuklar arasından biz yani Duru cuk da ödül alanlar arasındaydı.












Çocuğunun insana böyle gurur vermesi de inanılmaz bir duygu.Bundan sonra da eminim hep böyle güzel gurur verici şeyler ,başarı bizimle olur.Teşekkürler Duru cuk bize şimdiden böyle şeyler yaşattığın için.Tabi ki filiz kreş ve özellikle ananemizede çooook teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...