27 Şubat 2013 Çarşamba

KİME BENZİYORUZ....


Her çocuk doğduğunda daha annesinin karnından çıkar çıkmaz başlar bir kaos.Ay aynı annesi ay aynı babası.Baba tarafı aynı babanın küçüklüğü der.Anne tarafı aynı annenin küçüklüğü der.Bu böyle daha büyüyene kadar devam eder.Birr çocuk ya babasına benzer ya da anasına benzer zaten.



Ben artık kabul ettim benim çocuklarım babalarına benziyor.Benzicek tabi babasına o benim sevdiğim adam 9 ay karnımda taşırken severek baktığım kendimden çok baktığım adam.Söylüyorum burdan gurur duyuyorum babalarına benzemelerinden.Seviyorum çünkü ben o adamı yaaaaa:)))

BİRİKİM...


Birikim yapmayı öğrenmeli şimdiden.Alışkanlık yaratmalı diyorum ama İNŞALLAH diyorum :)) Paranın ne olduğunu nereye yatırıldığını şimdiden görsün istedik.Kumbara dolmadı tabi bir anda anne bak hala boş dedi.Bak gördün mü dedim.Biz hergün bu kumbaranın dolması için çalışıyoruz dedim.O kocaman gözleriyle anlamaya çalışmak istedi .Ama kafasının bir köşesine yazdı onu ben anlıyorum onu.
Kumbaramız doldu taşıyamaz olduk.O bozuk paralar öyle ağır geldi ki ona.Anne sen taşı dedi.Sabah erkenden kalktık kreşe gitmeden önce bankaya Tahsin e uğradık.Aldık poçamızı da kahvaltımızı da orda yaparız dedik.
Tahsin onu ayakta karşıladı.Benim en değerli müşterim hoşgeldin dedi.Bziimki bir hvalarda ama ne olacağını anlayamadı.Açtık kumbarayı döktük masaya.Üst üste dizdik birlikleri beşyüzlükleri onlukları.Uzun sürdün sayması.O da o arada hem yiyor hem bize laf yetiştiriyor.Anne ne çokmuş dimi diyor:)En sonunda bitti saymamız kocaman 143 lirayı tahsinle elele tutuşup vezneye gidip yatırdılar.










Benim güzel kızım da bu para işşine böylece girmiş oldu:)))Saycak çok paraların olur inşallah güzel kuzum.....

22 Şubat 2013 Cuma

FOTOLAR...


Doğum fotoğraflarını koyamamıştım onmları da buraya eklemek istedim.Benim doğum hazırlıkları baya bir önceden başladı napsakki tema ne olsaki süs ne yapsakki derken doğuma gitmeden bir gün öncesine kadar kendimi silikon tabancası elimde buldum.Hepsini de kendimiz yaptık.Elleri değen emeği geçen herkese teşekkürler....
Fotoğraflarına gelince doğum sıkıntılı geçtiğinden kimse süsleri fotoğraflamamış.Fehmi abiciğimin çektiği kadarıyla işte size doğum macerası....






YILSONU GÖSTERİMİZ....


Durucuk kreşte büyüdü.1 senemizi dooldurduk da geçti bile.Sene sonu gösterilerini de yaptı bu minnoşlar.Filiz kreş hazırlamış yine döktürmüş yine.Hem ağladık hem güldük hem de oynadık valla.Giydik cicilerimizi çıktık sahnelere gösterdik hünerlerimizi.Teşekkürler onlara da burdan .Bu seneki gösterileride  bekliyoruz dört gözle.....



ARKADAŞIM ALİ....

 Annelerimizin karnında aynı anda başladık büyümeye.Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen annlerimiz gibi bizim de her yediğimiz aynıydı.Ali benden 10 gün öndeydi.Hayata gözlerini ilk o açtı.13 gün sonra da ben merhaba dedim dünyaya.Beraber büyücektik bunu annlerimizin karnında anlamıştık zaten.Kardeşten öte dosttan öte olcaktık.Ablamız Duru nun eşliğinde büyüyecez biz.Süt kardeş bile olduk biz.Söz verdik yani birbirimize her anımızda iyi günde kötü günde annelerimiz ve babalarımız gibi birbirimize destek olacağımıza söz verdik.Hoşgeldik kardeşim dünyaya.....





YENİ YIL YENİ YIL.....





Yeni yıla gireli 2 ay geçti ama tabi bendeniz daha anca oldu yazalı.Yeni yılımız kasapoğlu residance da geçirdik.2 çocuklu bebkli biri olarak en güzeli evde portakal soymak oldu.Sevdiklerimiz yanımızda olduktan sonra herşey çok güzel zaten.Hindimizi aldık annecim bir güzel yaptı onu.Noel baba kıyafetlerimizi de giydik.Bir güzel yılbaşı geçirdik.

YENİ TADLAR.....





Ahmet Arın paşa büyüdü 6 buçuk aylık oldu bile 4 aylıkken başladık meyve sularına yoğurda azar azar.15 günden beri de çorbalarımızı içiyoruz.Sevdik biz bu kaşık işini .Anne sütü devam tabi durmadan sağıyoruz gece emiyoruz.Ablasının izinde devam ediyoruz:)))

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...